Isteri Rahim Tampil Beri Kenyataan Isu Dipukul

Share:

Isteri Rahim Tampil Beri Kenyataan Isu Dipukul


Telah tersebar di laman sosial apabila satu berita dari Metro telah melaporkan isteri Rahim Sepahtu membuat laporan polis kerana dipukul.

Sebelum ini Rahim Sepahtu tampil dan menegaskan bahawa dia tidak memukul atau menendang isterinya seperti yang didakwa.

Kini isteri Rahim iaitu Kolin Abdullah pula telah tampil memberi komen:

Ini komen Kolis, isteri Rahim:


''Salam semua.. seingat saya hanya seorang saja yang menghubungi saya iaitu En. Wahi dari Harian Metro.. bukan dari blogger2 yang lain..dan dalam perbualan kami saya tak pernah  mengaku yang kami ada pergaduhan dan saya berberapa kali menekankan kami bahagia. 

Ini adalah fitnah semata2.. kami bahagia dan tolong jangan gangu rumah rumahtangga kami.. Tolong abaikan report ataupun berita  tentang kami. 

Kalau di perhatikan betul2 report polis itu nampak sangat fake sebab ada kesan padam.. so jangan  pikir yang bukan2..rahim suami saya dan saya tahu siapa dia.

Dia bukan seperti yang dipaparkan di akhbar dan media..saya harap keterangan saya can clarify everything.. Untuk mereka yang mendokan kebahagian kami alhmdulilah terima kasih..

Hanya Allah yang dapat membalasnya.. uolss pn tahu kan kami happy.. hey this is life..akan ada orang yang dengki bila u dah bergelar public figure.."

Semoga rumahtangga Rahim dan isteri bahagia selalu hendaknya.

Tiada ulasan