Pakaian Elfira Loy Di Kecam Peminat

Share:

Pakaian Elfira Loy Di Kecam PeminatKehangatan gambar-gambar artis di sekitar KL Fashion Week yang baru saja berlangsung baru-baru ini masih di lagi menjadi buah mulut para peminat. Tambahan pula dengan fesyen-fesyen yang digaya kan oleh artis-artis porpular.

Ramai artis-artis yang popular turut serta memeriahkan acara KL Fashion Week. Antaranya ialah Kaka, Juliana Evan, Kilafary, Shasha Saidin dan tidak ketinggalan Elfira Loy.

Namun, di sebalik kemeriahan acara tersebut tidak ketinggalan dengan gosip berkenaan fesyen melampau artis-artis yang turut hadir. Elfira Loy salah seorang artis yang turut terkena tempias gosip tentang permakaian beliau di acara tersebut.

Pakaian Elfira Loy di sifatkan sebagai 'kurang sesuai' walaupun dia mengenakan baju yang menutup aurat dan sopan. Ini kerana pakaian Elfira Loy kelihat seperti "Sister Gereja". 

Menerusi instagram, Elfira Loy di kecam hebat oleh segelintir peminat. Jika di teliti memang pemakaian Elfira Loy agak kurang sesuai kerana ia boleh mendatangkan fitnah. 

Apa-apa pun doakan Elfira Loy agar terus istiqamah dan jadikan hal ini sebagai pengajaran buat beliau.
Ini komen UAI :

 

Tiada ulasan