(TERKINI) Ini Respon Balas Fasha Sandha Apabila Nora Danish Mahu Samannya

Share:

Respon Balas Fasha Sandha Terhadap Saman Nora 


Kisah pergaduhan antara dua artis iaitu Nora Danish dan juga Fasha Sandha semakin hangat apabila pihak Jakel sendiri mendedahkan isu sebenar yang terjadi.

Menurut Jakel ia adalah salah faham di antara pihak Jakel serta Nora dan Fasha. Keadaan semakin rumit apabila Nora menyuarakan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap Fasha.

Namun ini adalah respon balas dari pihak Fasha Sandha pula menerusi laman sosial Instrgamnya,

Ini Respon balas selamba dari Fasha Sandha

Seronoknya bercuti dengan keluarga. 

Oh ya, dalam pada bercuti saya masih tau apa yang berlaku di negara Malaysia. Thank You Mr K @khamarulkr dan kelab peminat @wlfs4eva dan management team kerana update saya dari semasa ke semasa.

Oh,
Nak saman saya? Kenapa nak saman saya? Kenapa tak saman pihak PIHAK PENGANJUR pertunjukan JENAMA awak itu,yang telah menyebarkan perkara itu Pada malam tersebut dan memberitahu bahawa awak MENGHALANG kedatangan saya dan akan TARIK DIRI jika saya hadir. Jangan lupa saya ramai saksi di tempat kejadian. .
Permainan halus apakah itu?

Tunggu apa pula tindakan yang saya akan ambil terhadap perkara ini 
#taktakutpun #tungguangahbalikbercuti 
#burungpsycho #jomkitatengokkangaroo--------------------------------------------------------------------

Nora Danish and Fasha Sandha are both Malaysian Celebrity . She was once married to first son of the former Speaker of Malaysian Parliament Tan Sri Ramli Ngah Talib, on 20 June 2006 but get divorced in July 2008. They has a son, named Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram.

Fasha Sandha was also married to Ramli Rizal Ashram and had two children , They also get divorce in January 2016.

Tiada ulasan