Luahan Hati Alif Syukri Bila Hilang Ratusan Ribu Di Curi Bibik

Share:

Luahan Hati Alif Syukri Bila Hilang Ratusan Ribu Di Curi Bibik


Kesian pula pada usahawan kosmetik terkenal, Dato Alif Syukri yang kini di timpa dengan pelbagai masalah. Semua sudah maklum baru-baru ini bibik kepada Alif kantoi mencuri duit dan juga barangan mewah yang lain.

Namun di lepaskan atas belas ehsan Dato Alif serta isterinya. Di fahamkan ketiga-tiga bibik atau pembantu rumah Dato Alif sebenarnya memang sudah lama mencuri harta benda serta duit sehingga mencecah 100 ribu Ringgit.

Bibik itu kantoi dan akhirnya Dato Alif serta Datin Shida membuat laporan polis berhubung insiden ini. Dia juga memuat naik status di laman Instagram meluahkan rasa ketidak puasan hati terhadap sikap pembantu rumahnya itu.

Apa bila kes pembantu sy mencuri sy memng naik marah dan mereka merayu utk tidak di hntar polis sy termakan rayu atas dasar balas kesian sesama manusia..

ttp bila jmereka bertiga dan seorg lelaki suami beliau sebagai tukang kebun pun turut berkerjasama utk mencuri wang dan jam dan cincin saya bernilai rm100k sy tidak percaya sudah pada bibik yg gaya bak malaikat dan sy tekad melaporkan pd polis walapun sy tidak sampai hati dan menyeru polis menangkap dan membenteras mereka yg sedang berlegar2 disini supaya tidak ada pagi org yg terkena nasib seperti saya
.
sy yakin polis malaysia hebat berani kerana benar
.
hp saya yg lama juga hilang anda boleh menghubungi no tel manager sy di profile jika ada sebarag urusan yg serius diatas..

Tiada ulasan