Joy Revfa Tampil Beri Kenyataan

Share:

Joy Revfa Tampil Beri Kenyataan


Desas desus isu rumah tangga Hafiz Hamidun dan juga Joy Revfa yang kini goyah hangat diperkatakan di media sosial apabila kedua-dua pihak bertindak memadam gambar pasangan masing-masing di laman Instargam.

Pelbagai reaksi tercetus dan bermain di kalangan nitizen yang mendakwa hubungan mereka kini gian goya, ditambah pula isu apabila Diana iaitu kakak kepada Joy Revfa telah memuat naik satu status yang berkemungkinan di tuju pada Hafiz.

Terkini, Joy Revfa pula telah tampil memberikan kenyataan dilaman sosial Instargam. Ini adalah status tersebut:-

Mohon tak perlu dgr mana2 pihak walaupun keluarga, kawan2 & bekas suami berniat utk lindungi & mempertahankan saya.. Saya mohon sekali lagi tak perlu lg ada yang tulis atau dengar anggapan negatif apa2 tentang dia mahupun saya.. 

Kerana kuatir lebih mengeruhkan lagi keadaan. Biar lah saja kami umumkan kenyataan rasmi masing2 nanti tentang kami berdua.. kami ingin ianya berlalu dengan apa adanya & tanpa bersengketa.. Harap semua dapat memahami & bawa bertenang.. Biarkan kami menjalani hidup dengan tenang & fokus dgn kerjaya masing2.
.

Apa yg terjadi biarlah saya & dia saja yg tahu.. Sesungguhnya semua yg terjadi ini adalah ketentuan Allah swt.. Saya hanya mampu bertawakal & berdoa semoga semuanya dipermudahkan.. kita hanya mampu merancang namun semua nya Allah swt yg tentukan.. Let it be & trust the process.

Hafiz Hamidun dan juga Joy Revfa telah bernikah pada Mei 2017 yang lalu. Sama-sama kita tunggu kenyataan daripada Hafiz pula.

Tiada ulasan