Sajat Beli Maserati Limited Edition

Share:

Sajat Beli Maserati Limited Edition




Wow! Itu sahaja kata-kata yang boeh diungkpkan kerana dikatakan Sajat iaitu seorang usahawan kosmetik telah pun memuat naik gambar serta vedio kereta sportcar terbarunya di Instargam.

Dikatakan kereta Maserati itu adalah merupakan limited edition dan hanya dijual sebanyak dua unit sahaja di Malaysia. Menuru Sajat lagi:-

Setelah membuat pemilihan!!! Selama 4 hari berturut turut...Ini yang menjadi pilihanku yg benar2 tepat di mata dan di hati ini...for this car hanya ada 2 sahaja di dalam malaysia  ..limited edition....

terima kasih pihak @naza_worldKERANA MELAYAN SAJAT DENGAN BAIK...oh my baby Maserati...
Sajat Balik jer rumah terus tak duduk diam..kereta idaman wanita..hasil kerja keras kita..

Apa apa pun...JANGAN MENGATA!!! Jom orang2 melayu,bangsa kita pun boleh berjaya tau..kita nak sesuatu perlu ada target..sajat berniaga selama 3 tahun,baru dapat pakai kereta mewah ini...

let's uols!!! Tak salah kalau kita reward kan untuk diri kita.. sebab we have to HAVE HAVE OUR REWARD GITEW... sampai bila anda nak menjadi seorang yang suka kondem2 kan org...lihat lah,berniaga dengan pernuh ikhlas,akhirnya terus dapat reward paling best untuk kita... 

lepas ini,nampak kereta ini,terus teringat NUR SAJAT TAU... gitew!!!!
Rasa rasa nak letak no plat apa yer???
Boleh bagi idea tak?? Sayang uols semua




Tiada ulasan