"Sedap peluk...husband tak marah ke" - Izreen Azminda Dikecam Teruk Gara-Gara Peluk Jurusolek

Share:

Apabila kisah artis popular Izreen Azminda yang tengah hangat di perkatakan oleh netizen apabila dia menjadi isteri kedua kepada seorang pemuzik bebas yang dikenali sebagai Ude telah menimbulkan kemarahan serta kebencian masayarakat.

Bukan itu sahaja, isu ini semakin berlarutan apabila Ude telah bertindak menceraikan isteri pertamanya iaitu Intan Liyana pada 22 Mac yang lalu dengan talak satu. Kisah itu menyebabkan netizen mengelarkan  Izreen Azminda sebagai perampas.

Ude dan Izreen Azminda telah bernikah secara senyap pada Ogos 2017 tanpa pengetahuan Intan Liyana dan hanya diketahui oleh pihak Intan pada November 2017.

Lagi sekali isu Izreen Azminda panas apabila dia menjadi tetamu undangan bagi rancangan Ketuk-Ketuk Ramadhan yang di terbitkan oleh pengarah dan pelakon Sheila Rusly. Izreen dikatakan telah memeluk seorang jurusolek (MUA) lelaki.

Beberapa keping gambar yang dimuat naik di laman Instagram MUA tersebut yang bernama Noamilara telah menerima keceman yang hebat oleh para netizen. Gambar tersebut jelas menunjukan Izreen menyandarkan kepala dibahu dan MUA tersebut memeluk pinggang Izreen.

Ramai netizen yang mempertikai kan tindakan Izreen Azminda dengan melakukan aksi tersebut yang disifatkan tidak sesuai dengan statusnya sebagai seorang isteri. Ada juga yang berkata dimana letaknya tugas Ude sebagai suaminya dalam menjalankan tanggugjawab sebagai ketua keluarga.

Ada juga yang meyifatkan tindakan pelakon itu sebagai menjatuhkan imej perempuan bertudung dan tidak kurangnya yang berkata bahawa walaupun pondan tapi masih haram di peluk kerana bukan mahram.

Ini komen dari para netizen:

@adikyaya93: Sedap la dpt peluk...walaupon pondan tetap lelaki ok LELAKI...

@rizqindihatiku: xbaik peluk2 cmtu.. bkn mahram kan.. awk dh jd bini org kan..

@nadiah_ahya: Jate ngan tino bini org bleh peluk2.. seben xmaroh ke

Perbagai isu dan kontroversi yang melanda pelakon ini akibat daripada tindakan yang dilakukan. Izreen yang kini merupakan isteri pertama Ude setelah bercerai talak satu dengan bekas isterinya iaitu Intan Liyana.

Di sebabkan gosip terbabit Izreen Azminda serta suaminya Ude menjadi bualan hangat netizen pada masa kini.

Sumber : Instagram Noamilara

Tiada ulasan