Laki kami muda bergetah.. yang penting tak kacau laki orang - Che Ta berang

Share:

Baru-baru ini kecoh apabila ada netizen yang mengecam perkahwinan yang bakal berlaku antara produser drama A. Aida dan juga pelakon baru bernama Ariff Aziz.

Banyak netizen yang membawang tentang hal ini dan mengecam hubungan berkenaan.


Melihat perkara in berlaku, Rozita Che Wan atau Che ta dilihat naik angin dan meluahkan rasa hatinya di laman IG miliknya semalam.

Ini komen Che Ta:

"Ni kami nak share dengan hampa semua, sakit hati, geram dengan perangai manusia yang tak habih habih nak bawang pasai benda yang tak berfaedah! Rasa nak hempas je dengan tumit ni

"Si A.Aida nak kawin dengan laki elokkkkkk mudaaaaaaa, letupppp getahhhh baruuuuu lagi naw naw lepas tu ramai pulakkkk kecammmmmm! Ramai pulak cakap yang tak sedaq diri la apa laaa! Tua ganyuuuuutt la apa ..

"Eh hampa, kami nak cakap, biaq lantak pi la dia tu nak kawin dengan getah mudah ka epal muda ka mempelam muda ka YANG PENTING TAK KACAU LAKI HAMPA dan dia kawin dengan laki SINGLE YAAAAAA bukan RAMPAS LAKI SESIAPAA Naa

"Patutnya hampa tu pun sokong lahhhhh diaaaaaa! Ni dok kecammmmmm! Gila ka apa, karang dia ambil laki orghanggggg hampa p hentam pung pang pung pang (termasuk kamilah) hahahah! Ni single, opkossss lah kami ok jeeeeeeeee! Apoooo daaaaaaaaaaa

"Kami pun kawin dengan laki muda helok, meletup, bergetah cayakkkkkkk lagi freshhhhhh ranum !! Hahahahha, ok jaaaaaaa! Yang hanmpa dok kecam kecam dia seoleh dia ambik laki hampa pulakkkkkkkk! Nak caqi duda sat g anak sekampong pulak 

"Kesimpulannya, BIA LANTAK P LAAAAAAAA DIA NAK KAWIN DENGAN LAKI MUDA LETUPPPP! Dari dia buat benda tak eloqqq kannnnnn! Support 100% dia, so jangan nak kondem kondem naaaaaaa!! Netizen.

"Tapi tulah, bila tengok laki a.aida ni memang ramai lah makan hati, macam hero hindustannnn! Hidung tudiaaaaaaaa macam laki kami terletakkkkkkk boleh hanger baju tajam diaaaaaa

"Kepada A.Aida, abaikannnn nak kecaman kecaman netizen ni, kami doakan majlis berjalan lancar!! So kita boleh buat group “LAKI KAMI MUDA BERGETAH” hahahhahaha

"Ada yang nak share tak? Korang suka kalau kawan hampa kawin dengan laki single ke atau korang suka dia kawin dengan laki orang ke atau duda? Hahahahahha! BINCANGKANLAHHHHHHHHHHHH ~ Love, RCW 

Itulah padangan dari Che Ta tentang hal ini.

Pasangan antara A. Aida dan Ariff dijangka akan melangsungkan pernikahan tidak lama lagi.

Tiada ulasan