Sampai bila nak friendzone - luahan Nadzmi Adhwa kepada Ardell

Share:

Semalam pelakon Nadzmi Adhwa telah memuatnaik satu video di laman IG miliknya bersama rakan pelakon dan pengacara Ardell Aryana.

Memang diketahui ramai, hubungan mereka berdua amat baik sehingga ada menyatakan sebenarnya mereka berdua ini sedang menjalinkan hubungan cinta.

Namun sehingga ke hari ini, tiada pengesahan rasmi mengatakan mereka berdua ini ada jalin hubungan cinta atau sedang 'couple'.

Menerusi perkongsian terbaru Nadzmi Adhwa, pelakon tampan ini meluahkan secara seloroh bahawa dirinya telah kena friend zone dengan Ardell Aryana.

Nadzmi Adhwa luah perasaan sampai bilakah dia akan kena friend zone dengan Ardell Aryana.

Ini tulis Nadzmi Adhwa di IG:

"Thanks @ardellaryana jahit untuk aku.. eh ! tak lah untuk semua followers @alwadelhijab.. kau #friendzone aku je kerja .. Sampai bila nak friendzone weh?

"So here @alwadelhijab set #YourSoulNeedsMe for men but its suit for women too .. cuma perempuan korang kene pakai handsocks. So, 1 set for me & 1 set for you my bestfriend. This is multipurpose wear ! ada 2 warna 1 set warna light grey mcm saya & 1 lagi dark grey macam si pendek bawang tu pakai

Luahan hati Nadzmi Adhwa ini mendapat reaksi positif dari para followernya yang suka melihat hubungan kedua pelakon ini.

Para followwer mengatakan ianya aamt sweet dan memohon supaya Ardell tidak lagi friendzone Nadzmi Adhwa.


Nadzmi Adhwa merupakan antara individu yang mendedahkan bahawa Ardell Aryana sedang bertarung dengan peyakit.

Kemudian dikhabarkan bahawa Ardell sedang melawan penyakit barah atau cancer yang kini sudah masuk ke tahap ketiga.

Tiada ulasan