Satu punca ibubapa susah masuk syurga apabila anak tak tutup aurat.. Setepek Sharifah Sakinah kena

Share:

Nampaknya Sharifah Sakinah yang sebelum ini sering terpalit penuh dengan isu panas kembali menjadi perhatian.

Baru-baru ini pelakon ini telah memuatnaik satu foto yang agak terdedah di laman media sosial miliknya.

Foto berkenaan terus menjadi medan pertelingkahan segelintir netizen apabila ada yang menegurnya berpakaian sedemikian.

Ada seorang pengguna menyatakan bahawa ada ibu bapa susah masuk syurga kerana anak tak menutup aurat.

Ini tulisnya:
"Salah satu punca2 ibubapa susah nk masuk syurga apabila ank2 tidak menutup aurat.

Kemudian ada netizen lain yang menyelar individu yang menegur itu kerana dia turut follow Sharifah Sakinah.

Ini tulisnya:
"Kau harap kau masuk syurga ke bila follow org cm dia?

Selepas itu seorang lagi netizen menulis memberi respon tentang teguran itu:
"People only spread awareness , diorg tegur benda baik. Bukan benda bukan-bukan. Apa kena mengena with follow dia? And who says that yg menegur ni takde dosa? Kena tunggu suci innocent tanpa dosa baru boleh tegur orang? Bukan nak cakap apa. Tp makin lama kita dah boleh nampak banyak masyarakat kita yg mula songsang. Tp tu lahh . bila tegur sikit, dikata haters, acah alim , kubur masing-masing, dosa pahala masing-masing, keyboard warrior.. kita tegur sbb kita sesama Islam. Salah ke ? Ni bukan utk dia sorang. Tapi untuk everyone yang baca . Here a lil 2 cents from me. Sekian.


Sharifah Sakinah ketika ini sedang popular dengan frasa "Ha tepuk" dan akhirnya dia sendiri menjadi mangsa frasa berkenaan.

Ini antara komen netizen:

@siiedutzz: "seksanyaaaa. haaa tepok!" 
@khairyniza6: "Ha tepuk..tutup2 sikit..aurat yg nampak tu." 

Apapun seperti biasa, Sharifah Sakinah memang tidak memberi respon tentang komen-komen pertelingkahan antara netizen.

Tiada ulasan