Biar Tak Cantik Gemuk, Ketiak Jangan Hitam, Nabila Huda.. Ini Respon Balas Sharifah Sakinah

Share:

Nabila Huda adalah seorang pelakon yang diketahui ramai dengan sikapnya amat terbuka dan berterus terang.

Dulu banyak kali Nabila Huda terpalit dengan isu panas kerana sikapnya itu.

Melalui laman IG, satu caption yang ditulis oleh pelakon Nabila Huda ke akaun Instagram (IG) peribadi pada dua hari yang lepas telah mencuri perhatian netizen.

KETIKA JANGAN HITAM


Nabila Huda memberitahu biar rupa tidak cantik dan badan gemuk, asalkan ketiak tidak hitam.

Ini tulisnya:

"Asyik post gambar proper je. Boring. Caption: ‘Muka Biar tak cantik,badan Biar gemuk, Tapi ketiak Jangan hitam"

Kenyataannya itu telah menggeletek hati para followernya yang rata-rata bersetuju dengan pendapat anak kepada Amy Search itu.

Difahamkan ayat itu diluahkan selepas fotonya di entri terdahulu menunjukkan dia sedang bergambar dengan menayangkan ketiaknya.

Menerusi foto tersebut, rata-rata para follower IG nya memuji kebersihan bahagian anggota badannya itu yang dianggap cantik dan tidak hitam.

RESPON BALAS SHARIFAH SAKINAH

Ternyata caption dari Nabila Huda ini turut mendapat tumpuan dari rakan artis, Sharifah Sakinah.

Sharifah Sakinah telah menulis responnya di ruang komen gambar berkenaan.

sharifah_sakinah: "Ketiakk aku hitam"

Dengan selamba, pelakon ini memberitahu bahawa ketiak nya adalah hitam.

Ianya telah membuatkan para netizen terhibur dengan gelagat dua pelakon ini.




KOMEN-KOMEN NETIZEN

Ini pula antara komen yang ditulis oleh para follower di gambar Nabila Huda itu.

nik.aidec: "okey mcm mne nk ketiak putih"

rizqinzayyan: "Caption win..i like. ney tidak post pic kemain lawa seksi2 bagai tp mai tang ketiak boh emoji.. lawakkk"

amermiqdad: "Ketiak hitam tak pa lagi.. jangan ketiak kuning.. jajaja"

farinmarz: "Ketiak jangan hitam.. Yg lain tu kira 'bonus kalau kau putih melepak' I suka @kupu_kupu happy, proud of herself..

emma_irwan: "@kupu_kupu like it.... lemas nak kena hidup dalam other people expectation.

Sumber: IG Nabila Huda

Tiada ulasan